4funkyflavours wil graag bijdragen aan het aanbrengen van meer kleur in de wereld.

De grootste bron van inspiratie is dat iedereen uniek is, met een eigen karakter en identiteit. Deze verschillen in combinatie met de bijzondere smaak van iedere persoonlijkheid proberen zij keer op keer te vertalen naar kleurrijke, spannende en verrassende collecties. Onbevangen in het leven staan en lekker jezelf zijn. 4funkyflavours hoopt een stukje creativiteit mee te kunnen geven om open en zelfverzekerd door het leven te gaan.

De collecties worden ontwikkeld en geproduceerd met veel aandacht voor detail en afwerking, verrijkt met een grote diversiteit aan kwalitatieve stoffen, die comfortabel zitten. Draagbare items om je de hele dag lekker in te voelen. Kortom, kleding die aanspreekt. Alles is op verschillende manieren te combineren; je kan het mixen naar je eigen stijl en smaak.

Kwaliteitsvolle dameskleding met een vleugje retro en een vintage gevoel. Duurzaam geproduceerd, in frisse kleuren, met vrolijke prints en voor elke gelegenheid geschikt. Combineer ze met de juiste accessoires, zoals een mooie tas of portemonnee en een uniek sieraad en je look is compleet!

 

© 2019 - 2023 Bij Tante Pollewop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel