Bij Tante Pollewop is ontstaan uit liefde voor stralende vrouwen! Zorgen voor jezelf, houden van jezelf, het lijkt zo vanzelfsprekend, maar in het leven van alledag gaat de aandacht zoveel gemakkelijker uit naar "de ander". Als jij van jezelf houdt, ga je stralen, sprankelen en zien anderen ook die mooie vrouw die jij bent. Het dragen van mooie jurkjes, met prettige pasvormen, in heldere kleuren dragen daar voor velen een sprankeltje aan bij.

Door datgene te dragen waarin jij je helemaal jezelf voelt, maak je de wereld een stuk mooier. Daar draagt Bij Tante Pollewop dan weer graag haar steentje aan bij.

Duurzaamheid, inkopen van mooie materialen die beter zijn voor de aarde en de mensen die ermee werken vindt Bij Tante Pollewop belangrijk. Maar ook het vervoersproces vanuit hier naar jou thuis graag zo milieuvriendelijk mogelijk. Kijk goed naar je maat, naar dat wat je wil, zodat retouren waar mogelijk voorkomen kunnen worden.

Bij Tante Pollewop is een klein winkeltje. Dat betekent dat er geen grote hoeveelheden op voorraad liggen en het zomaar kan zijn dat hetgeen je op het oog had, uitverkocht is. Gelukkig kan er vaak iets bijbesteld worden!

Lieve groetjes!

 

 

 

© 2019 - 2024 Bij Tante Pollewop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel